Terima Kasih Kerana Sudi Mengunjungi Blog Ini... Kalau Ada Kesempatan Sila Berkunjung Lagi

Satu-satunya Telco Yang Berkongsi Keuntungan Dengan Pengguna

>> Thursday, January 30, 2014

Pernahkah anda mendengar tentang simkad Tone Excel yang mengamalkan konsep berkongsi keuntungan dengan pengguna?

Jika belum sila tonton video di bawah:


Haa.. itulah dia, walaupun bisnes ni nampak kecil-kecilan tetapi impaknya amat besar. Satu perkara yang tak boleh dinafikan ialah konsep perniagaan telekomunikasi ini adalah seperti bisnes kedai makan. Walaupun harga makanan melonjak naik dan kita tidak punya cukup wang untuk membayarnya, namun kita perlu juga beli makanan sebab ia adalah perkara asasi untuk kita terus hidup.

Hari ini setiap orang ada handphone, sehingga anak-anak kecil yang masih bersekolah rendah juga turut memiliki telefon bimbit. Lazimnya seorang anak akan diberikan sebuah telefon yang menggunakan prepaid dan setiap bulan kita akan memperuntukkan beberapa ringgit untuk kemudahan telekomunikasi anak kita itu.

Oleh itu, kenapa kita tak manfaat kesempatan tersebut untuk menjana pendapatan tambahan?

Hakikatnya setiap bulan kita bayar kpd mana-mana Telco utk perkhidmatan telefon. Kalau tak RM10 mungkin RM30 atau RM50 atau lebih. Telco2 ini pula akan meraih keuntungan sehingga ratusan juta ringgit sebulan. Apa yg kita dpt? Adakah mereka berkongsi keuntungan dgn kita? Mereka kaya dan terus bertambah kaya, sedangkan kita masih lg berkira2 setiap bulan untuk bayar prepaid atau bil.. kadang-kadang miss jugak.

Kenapa kita tak bertindak bijak dgn hanya membeli simkad Toneexcel yg berharga RM80 sekali shj, lps tu kita mampu menambah pendapatan sehingga puluhan ribu sebulan. En Mazelan Abas tlh membuktikannya dgn hanya dlm tempoh 2 tahun dia berjaya meraih sehingga 35 ribu sebulan. Kini dia tidak lg mempromosikan simkad ni lg (bersara) tetapi incomenya msh berterusan dan semakin lama semakin banyak.


Sekiranya anda berminat anda boleh hubungi saya sama ada menggunakan sms / whatsapp / email:
>>> h/p: 010-7949175
>>> email: nazritakuan@yahoo.com.my

Anda boleh terus order simkad Tone Excel ini daripada saya dan penghantaran akan dibuat melalui pos. Sebagai promosi untuk bulan Februari ini kos penghantaran adalah PERCUMA!
 

Read more...

Komen / Pertanyaan

Form View Counter

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP